Här berättar vi alla om vår vän och toffel Sarah, en alltid lika söt tjej med ett oändligt hav av biodlingskunskap! Basic info:

Födelsedag: 24 april Intressen: Hundar <3 Favoritfärg: Typ, randigt. ^^ Det är ingen färg, jag vet. Men, annars typ svart, mörkblå, mörkgrön. Älsklingsårstid: Sommar. Våren är också fin eftersom det snart blir sommar då. Favoritnederbörd: Regn Favoritmusik: Depeche Mode Övrigt: Återkommer om jag kommer på något roligt/intressant att skriva. (;

  • Tora om Sarah Från Svanbergas bikupor kommer Sarah, en mycket rar flicka som aldrig verkar stressad eller upprörd. Hon har ett inre lugn som smittar av sig och även om vi uppskattar hennes tofflande i matsalen är hennes viktigaste uppgift i gänget en helt annan. Hon lugnar, underhåller och är en av distansgörarna att lita på! ;) Dessutom är hon en av mina idoler, eftersom hon knappt äter godis. Honung, hundar, härliga ironiska leenden och Depeche Mode är saker jag förknippar med Sarah!
  • Agnes om Sarah

    Hur länge har jag inte känt Sarah, tror det var i början av fyran på mellanstadiet vi hamnade i samma klass. Mitt första minne av Sarah var när hon satt vid bordet och pluggade matte, i sina alltid lika färgglada tajts och sina glasögon. Men hon var söt då, så som hon är söt nu. Sarah är alltid glad utåt och hennes ironiska skämt förvånar mig alltid positivt! <3

  • Jonna om Sarah Sarah brukade vara min fellow nykteristpolare men nu är det tydligen bara att vänja sig vid att vara ensam på den fronten ^^ Hon är en stor källa till förvåning, man trodde man visste var man hade henne men så börjar hon på företagsekonomi och helt plötsligt har hon blivit en gangster (visserligen av det allra vänligaste slaget). Vad jag kan minnas var det ett tag sedan det inträffade nu men vi kan inte låta Sarahs eget ”moment” falla i glömska, ni vet när någon skrattar fem minuter efter att skämtet är färdigberättat för att det tog ett tag att förstå poängen ;)
  • Malin om Sarah Sarah ”Svampen” Esperi, vad ska vi ta oss till med henne och hennes alkoholproblem? Vi låter det vara tycker jag, för hon är underbar som hon är! Sarah, allas våran gulliga gangster som kan skratta någon minut efter oss när någon har berättat något roligt, är jag glad över att känna! En mer jordnära och bra tjej går inte att hitta och det är bra att någon i vårat crew har någon koll på det som måste göras. KRAM!
  • Linda om Sarah
  • Anja om Sarah