Här skriver vi alla varsitt gulligt stycke om allas vår Jonna,
så att världen får veta vem vi tycker att hon är!
Vackra Jonna!Basic info: (att fylla i själv, bara ett utkast, ändra gärna i efterhand)
Födelsedag: Vårdagjämningen 1989 (20:e mars).
Intressen: Ishockey! Och så har jag ju några små extrahobbies: ”lördagsinnebandy”, diverse pyssel och att retas förstås!
Favoritfärg: Grön (och randigt).
Älsklingsårstid: Vinter, riktig vinter!
Favoritnederbörd: Snö ^^
Utseendebeskrivning: Det korta håret och låga användandet av kjol, högklackat, smink, hårstylingverktyg, you name it, gör förmodligen att jag ser ut som vad jag alltid varit, en pojkflicka, men så länge jag är tillräckligt mycket flicka är det, som jag brukar säga, lurre (lugnt). Jag tror av någon anledning också alltid att jag är mindre och kortare än jag egentligen är.
Favoritcitat: Wohoo!
~film: Mighty Ducks? Rocky? Fight Club? Hooligans? Nej, i det här fallet är jag inte för favorisering. Jag tittar inte på så mycket film men när jag gör det så tycker jag det mesta är bra.
~musik: Låt mig slippa Darin, Amy Diamond och schlager så lovar jag att inte vara så petig även om jag fortfarande kommer föredra ”omklädningsrumsrock” framför allt annat.
Övrigt: Jag är inte från Norrland på riktigt.

  • Tora om Jonna:
    Jonna är crewns hockeydrottning och norrlänning. En snygg tjej som är en härlig mix av flumskratt och snusförnuft, stenhårda principer och ”vem bryr sig”-filosofi. Hemlighetsfull som få, Jonnas bok är stängd med hänglås på. :)
    Första gången jag träffade Jonna: I skolan, första dagen. Eller möjligen besöksdagen? Vi hängde ihop och åt lunch tillsammans. Vi kom bra överens till en början, men tjejen är svår att läsa och jag missförstod henne till en början. Inte förrän långt senare kom jag på att hon bara var en ärlig person och faktiskt inte alls speciellt mycket besserwisser. ;) Hon går på dem som behöver gå pås och skyddar de svaga.
    Jonna är en av de viktigaste spånarna i gänget och kommer på många bra idéer. Till exempel har hon alltid flera hundra sätt att fördriva en lektion, utan att plugga, på lager!
  • Malin om Jonna:
    Ge, den mer ofta än sällan, rastlösa kvinnan en puck eller stuttsboll så lever hon livets glada dagar! Den alltid lika kreativa sportfånen har man aldrig tråkigt med eftersom hon alltid har något bus på g, vilket ibland innebär att andra program får se upp! En stor kram och en inbjudan till mitt slott på Lidingö till Jonna!
  • Bing om Jonna:
    Fröken Nyman och jag är väldigt olika personer, samtidigt som vi är kusligt lika. Går det ihop för er?! Logik och att lägga ihop saker är annars en av många förmågor den här tjejen har. Du har något aldelles eget som jag fastnat för och jag gillar dig skarpt – även när vi har våra ”stunder”. Jag skulle vilja likna dig med en nöt. Och inte då med betydlesen av nöt som i dum, för det är så långt ifrån som man bara kan komma. Orättvist nog. Nej, utan nöt som i symboliken att du har en hård utsida, men man vet att det finns något aldelles speciellt och delikat under skalet. Värt att vänta på.Innan var jag så fast besluten att knäcka ditt hårda skal och ville så gärna få ta del av det där som gömde sig under. Glad att jag nu faktiskt insett att det antagligen är nöten i helhet som jag gillar dig för – med det hårda skalet på. Det gör dig till den du är. Och jag har även insett att ett hårt skal inte behöver knäckas för att öppnas, ha tålamod så kan det hända att det öppnar sig själv, en bit i taget i sin egen fart. Det är värt att vänta på hjärtat =)
  • Sarah om Jonna:

Jonna är trots sin kanske lite ”hårda” utsida, otroligt snäll och trevligt när man lär känna henne. Jag kan dock inte påstå att jag känner henne så mycket på djupet, men tillräckligt för att veta att det är en otroligt snäll tjej. =) En tjej som verkligen älskar ishockey! ;) Hon är dessutom påhittig och vill ha något att göra för att inte klättra på väggarna. Jonna är även väldigt bra på att formulera sig fint i texter och på att flumma till MVG-uppsatser. ;p

  • Agnes om Jonna
    ”Jonna” är nästan som ”jona” och ”jona” rimmar på ”tona”. Och är det något Jonna INTE ska göra så är det att tona ner sig. Gillar hennes färgglada personlighet precis som den är. När Jonna skrattar blir man alltid glad! Hennes stenhårda attityd är en grym förebild för mig och borde vara det för flera ”tjejiga” tjejer där ute. Men för din egna skull Jonna, så får du gärna mjukna lite för oss. <3

PS. Jonna har pensionerat sig/tagit ett uppehåll från crewbloggen och finns numera på ingredienser.blogspot.com